Prethodni članak
Sljedeći članak

Predizborni skup ZDS-a u Oroslavju

U Oroslavju u restoranu Zagi održan je veliki predizborni skup ZDS-a na kojem je pred oko 150 nazočnih govorio kandidat


U Oroslavju u restoranu Zagi održan je veliki predizborni skup ZDS-a na kojem je pred oko 150 nazočnih govorio kandidat te stranke za gradonačelnika Oroslavja Stjepan Ranogajec.

U svom govoru posebno je naglasio da je ZDS osnovan u Oroslavju prije više od 8 godina od kada neprekidno djeluje na dobrobit grada Oroslavja i Zagorja. ZDS je jedini imao hrabrosti suprotstaviti se gradnji azilantskog centra u Stubičkoj Slatini pokrenuvši potpisivanje peticije koju je u kratkom roku potpisalo više od 2500 građana."Tu smo dokazali svoju snagu i odlućnost u zaštiti interesa našeg grada i županije.

Nakon više mjeseci i sve ostale političke stranke priklonile su se našem stavu.

Pobjedom na predstojećim lokalnim izborima želimo osigurati daljnji razvoj našeg grada u suradnji s ljudima dobre volje koji znaju, žele i mogu raditi za dobrobit svih građana.

Mi smo tu doma i mi najbolje znamo što je za naše mjesto dobro i zato smo sigurni da je došlo vrijeme da ZDS preuzme upravljanje gradom i županijom.
Kandidat za župana naše stranke je uspješan liječnik i karizmatični zagorski političar dr Stanko Belina koji je jedini sposoban pokrenuti razvoj naše županije" naglasio je Ranogajec.

Nazočnima obratili su se šef ekspertnog tima ZDS prof Petar Štefanec, glavni tajnik ZDS dr. Višeslav Ćuk te predsjednik ZDS i nositelj koalicijske liste br 9. ZDS i HSLS za skupštinu Krapinsko zagorske županije dr Stanko Belina.

Izvor: www.zds.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook