Prethodni članak
Sljedeći članak

Predstavljena prva agencija za digitalno oglašavanje u Hrvatskoj čiji se rad temelji na Digital Media Signageu

Na konferenciji za novinare u četvrtak održanoj u Hotelu Termi Jezerčica predstavljen je rad Media Massa d.o.o., prve ag


Na konferenciji za novinare u četvrtak održanoj u Hotelu Termi Jezerčica predstavljen je rad Media Massa d.o.o., prve agencije specijalizirane za digitalno oglašavanje u Republici Hrvatskoj, koje se temelji na Digital Media Signageu.

“Radi se o obliku elektronskog oglašavanja gdje se sadržaj različitog oblika poput slika, videa ili dinamično kreiranih poruka prikazuje na ekranima smještenima na raznim udaljenim lokacijama. Digitalno oglašavanje tako stvara sasvim nove mogućnosti komuniciranja s krajnjim korisnicima „, naglasila je prezentirajući projekt Marina Buhin, voditeljica odnosa s javnošću Media Masse.

Ovakvi sustavi, rečeno je na konferenciji, donose uštedu u vremenu i novcu, povećavaju učinkovitost, a razina informacija koje se mogu prenijeti neusporediva je u odnosu na konvencionalne oblike oglašavanja. Također, ovakvi sustavi mogu naći svoje mjesto u edukaciji, zdravstvenim ustanovama, na konferencijama u proizvodnji ili uslužnim djelatnostima. Zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić na konferenciji je izrazio svoju podršku projektu, posebno uvođenju novih tehnologija u promociji zagorskog gospodarstva i turizma.

Tekst i snimka : Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook