Prethodni članak
Sljedeći članak

Pregledi djece za upis u prvi razred

Ove godine, pregledi djece za upis u prvi razred, na području Krapinsko-zagorske županije obavljati će se od 15. ožujka do 13. lipnja, prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.


Od ove godine, zbog izmijenjenih propisa, roditeljima djece koja na jesen kreću u prvi razred osnovne škole više se ne dostavljaju pojedinačni pozivi za pregled kojeg je potrebno obaviti prije upisa u školu.

Prema informacijama iz Ureda državne uprave Krapinsko-zagorske županije, rasporedi pregleda djece rođene od 1. travnja 2005. do 31. ožujka 2006. godine, bit će izvješeni na zgradama osnovnih i pripadajućih područnih škola, dječjih vrtića, oglasnim pločama Ureda državne uprave u Krapini i Ispostavama Donja Stubica, Klanjec, Pregrada, Zabok i Zlatar.

Raspored pregleda djece dostupan je i na web stranicama Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji te web stranicama Zavoda za javno zdravstvo KZŽ. Pregledi djece obavljat će se u vremenu od 15. ožujka do 13. lipnja prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.

Ove godine, pregledi djece za upis u prvi razred, na području Krapinsko-zagorske županije obavljat će se od 15. ožujka do 13. lipnja, prema utvrđenom rasporedu za svaku pojedinu školu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook