Prethodni članak
Sljedeći članak

Prilika proizvođačima za promociju autohtonih proizvoda: Prijavite se na Sajam zimnice


Deveti Sajam zimnice, ekoloških i autohtonih proizvoda održat će se u Zagrebu, od 13. do 15. listopada, na Europskog trgu.

Sajam okuplja proizvođače iz svih krajeva Hrvatske u cilju jačanja proizvodnje, promocije te zaštite i prepoznatljivosti tradicionalnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda koji svojom  kvalitetom postaju konkurentan i prepoznatljiv proizvod na domaćem i zajedničkom tržištu Europske unije.

Velika posjećenost i izniman interes proizvođača za sudjelovanjem potvrda su da je Sajam zimnice, ekoloških i autohtonih proizvoda postao jedan od omiljenih i željno iščekivanih sajmova u Gradu Zagrebu.

Izlagačima na Sajmu osiguran je besplatan izložbeno-prodajni prostor i izravno povezivanje s potrošačima kako bi imali priliku za vlastitu prezentaciju i prodaju proizvoda.

Prijave izlagača bit će moguće od 25. kolovoza u 12 sati, na mrežnoj stranici sajamzimnice.mps.hr, do popunjenosti predviđenih mjesta. Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook