Prethodni članak
Sljedeći članak

Promašio auto: ''Zapalio sam krivi auto i želim se ispričati vlasnici''


Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjakinje, koji je planuo u subotu u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu, utvrdila je policija, zapalio je 27-godišnjak, no, kako 24 sata neslužbeno saznaju, nakon obiteljske svađe je namjeravao zapaliti drugi Peugeot parkiran nekoliko metara dalje. Mladić se, kako pišu 24 sata, ispričao.

Podsjetimo kako je događaj opisala PU zagrebačka:

''Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Sumnja se da je 8. srpnja 2023. godine oko 1.30 sati u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu došao do parkiranog osobnog automobila marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka 48-godišnjakinje da bi potom zapalio svoju majicu koju je stavio pod branik vozila i udaljio se. U požaru je u potpunosti izgorio prednji dio vozila Peugeot dok su na osobnom automobilu marke Škoda riječkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran ispred Peugeota, uslijed velike temperature nastala termička oštećenja na stražnjem svijetlu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.'' – objavila je zagrebačka policija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook