Prethodni članak
Sljedeći članak

Prosinačke svečanosti grada Zaboka

I ove godine očekuje nas bogat progam Prosinačkih svečanosti grada Zaboka. Tako Društvo Naša djeca Zabok organizira radi


I ove godine očekuje nas bogat progam Prosinačkih svečanosti grada Zaboka. Tako Društvo Naša djeca Zabok organizira radionicu Dječjeg foruma Upoznajmo djecu svijeta u svojim prostorijama 8. prosinca od 10 sati, radionicu božićnog nakita 13. prosinca od 17 sati u Gradskoj knjižnici i kićenje božićne jelke također u knjižnici 20. prosinca od 17 sati.


Dječji vrtić Zipkica ugošćuje predstavu A tko si ti? , Male scene 12. i 13. prosinca od 15.15 sati te Mali božićni sajam 14. i 17. prosinca od 15.15 do 17 sati.

U Gradskoj knjižnici priredit će izložbu fotografija Božićna čarolija koja će biti otvorena 17. prosinca u 16.30 sati. Za 18. prosinca planirana je glazbena priredba Mladena Požgaja Božična priča s početkom u 10 sati, dok će se 19. prosinca izrađivati božićni kolači, a 20. održati vesele zimske igrice Sanjkoigre . U OŠ K. Š. Đalskog 21. prosinca održat će se Božićna priredba za učenike razredne nastave od 10 sati i učenike predmetne nastave od 11 sati.

Program za građanstvo obuhvaća godišnji koncert Gradskog puhačkog orkestra Zabok Orkestar i prijatelji , 8. prosinca od 18 sati u osnovnoj školi. Humanitarni božićni koncert Udruge Zlatno srce , HU Muži zagorskog srca i Zagorskog lista održat će se 11. prosinca od 19 sati također u osnovnoj školi. Na istom mjestu Mažoretkinje grada Zaboka pripremaju program 15. prosinca u 17 sati, dok koncert Puhačkog orkestra DVD-a Špičkovina počinje u 19 sati. Božićna produkcija učenika Osnovne glazbene škole Zabok može se vidjeti 20. prosinca od 19 sati u osnovnoj školi gdje je dan kasnije u 18 sati Večer Zabočana .

Istog dana Ekološko društvo Lijepa naša iz Dubrave Zabočke organizira Badnjak u Zagorskoj hiži s početkom u 17 sati. Gradski puhački orkestar svoj će Božićni koncert održati u crkvi sv. Jelene Križarice 22. prosinca od 17.30 sati, a KUD Zabok u osnovnoj školi 22. i 23. prosinca od 19 sati.

Filatelističko društvo Zaboky izdaje prigodni žig i omotnicu Sretan Božić 2007. , 24. prosinca u Poštanskom uredu Zabok. Puhački orkestar DVD-a Špičkovina tradicionalni koncert održava u crkvi sv. Barbare u Bedekovčini 26. prosinca od 12 sati. Sve završava dočekom Nove godine 2008. na Trgu K. Š. Đalskog u organizaciji grada Zaboka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook