Prethodni članak
Sljedeći članak

Puno nesreća za vikend na zagorskim cestama! Policija objavila detalje


Na prometnicama KZŽ policija je tijekom vikenda zabilježila osam prometnih nesreća. Od ukupnog borja pet nesreća je bilo s materijalnom štetom, a do kojih je došlo u Lupinjaku i Tuheljskim Toplicama zbog nepropisne radnje vozilom, u Zaboku zbog nepropisnog uključivanja u promet, u Mihovljanu uslijed nepropisne vožnje u natrag i u Svetom Križu Začretje zbog oduzimanja prednosti prolaska.

U Stubičkim Toplicama u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u nesreći do koje je došlo u Budinšćini zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika.

U Kraljevcu na Sutli došlo je do slijetanja motocikliste s kolnika koji je zadobio teške tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika.

Osim nesreća, tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela zagorska je policija evidentirala jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Od prekršaja su izdvojili šest prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o šumama i jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook