Prethodni članak
Sljedeći članak

Puntom pod kamion i u smrt

Ivan Krznar (49) iz Pustodola Začretskog poginuo je jučer oko 9.30 sati u stravičnoj prometnoj nesreći na nekadašnjoj st


Ivan Krznar (49) iz Pustodola Začretskog poginuo je jučer oko 9.30 sati u stravičnoj prometnoj nesreći na nekadašnjoj staroj Zagorskoj magistrali, kilometar od Krapine.


Krznar, koji je od zadobivenih ozljeda odmah preminuo, išao je crnim Fiatom Putnom prema Zaboku. Iz suprotnog smjera naišao je kamion s prikolicom karlovačkih registarskih oznaka. Nije utvrđen razlog zbog kojeg je Krznar prešao na suprotnu stranu i podletio pod kamion.

Punto je uslijed udarca odbačen u grmlje pokraj ceste, potpuno je smrskan i neprepoznatljiv, dok se kamion ispriječio preko ceste.

Od silnog udarca kamionova kompletna prva osovina je ispala i otišla pod kamion, a po cesti su razbacani razni automobilski dijelovi.

U zraku se osjećao jak miris benzina i ulja. Na mjesto nesreće odmah su došli i zagorski vatrogasci opremljeni aparatima za gašenje požara, koji su iz kamiona počeli istakati gorivo, vjerojatno se bojeći eksplozije. Vozač kamiona nije ozlijeđen.

Zbog nesreće na dionici od naplatnih kućica prema Krapini danas je bio zatvoren promet sve do 13.18 sati. Policajci su promet preusmjeravali, no ipak se stvorila dugačka kolona vozila, posebice kamiona, koji su čekali kraj očevida. Osim brojnih vozača, na mjestu nesreće okupio se i velik broj mještana.

Izvor: Jutarnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook