Prethodni članak
Sljedeći članak

REGENERACIJA DOBITNIK PRVE GREEN PRIX NAGRADE U SKLOPU GREENCAJT FESTIVALA

Regeneracija osvojila Green Prix za najbolji green proizvod, nominirajući svoj proizvod Maler-tex


Od 1. do 3.10.2021. u Zagrebu, u Rougemarin parku održan je prvi Greencajt festival. Događanje je to na kojem su pod porukom „Okreni novi list“ predstavljeni najnoviji zeleni trendovi, inovatori i održivi proizvođači uz brojne edukativne radionice koje su se bavile temama pravilnog razvrstavanja otpada, izrade samostalnih eko sustava, konceptima prenamjene predmeta koji nas okružuju i brojnih drugih.

Prvog dana, uz zanimljive panele dodijeljene su i prve Green Prix zelene nagrade za najbolje projekte u segmentu održivosti. Za nagrade u četiri kategorije: green proizvod, green kampanja, green inovacija i green utjecaj na zajednicu natjecala su se ukupno 44 projekta.

S ponosom objavljujemo da je Regeneracija osvojila Green Prix za najbolji green proizvod, nominirajući svoj proizvod Maler-tex. Za najbolju green kampanju proglašena je kampanja Ožujskog piva „Čuvaj, pazi, ne bacaj!“, za najbolju inovaciju tvtka Citygreen Farming te IDE3 za utjecaj na zajednicu.

Green Prix nagrada jedna je u nizu priznanja koje je Regeneracija posljednjih godina primila za svoje projekte, proizvode, brigu za okoliš te djelovanje u zajednici. Ovo nam je samo daljnji poticaj i nova potvrda da u svom djelovanju težimo ka održivom načinu poslovanja, ujedno vodeći brigu o utjecaju na okoliš u modelu kružne ekonomije koji primjenjujemo već dugi niz godina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook