Prethodni članak
Sljedeći članak

Rimac traži vatrogasca, oglas bi zbog uvjeta mogao postati hit


Uvjeti rada i visina plaće u tvrtki Rimac Automobili čine ju jednim od najpoželjnijih mjesta za rad na području Zagreba i okolice. Trenutačno imaju otvoren natječaj za zapošljavanje vatrogasca. Kako su prije nekoliko godina postali su predmet rasprava na društvenim mrežama zbog oglasa za čistačice koje poznaju MS Office pakete, i ovaj bi oglas mogao privući pažnju.

“Kao tvrtka koja se brzo razvija, njegujemo kulturu visokih performansi. Ako ste zainteresirani za pridruživanje, morate biti spremni na neumorno učenje, prilagođavanje i prihvaćanje novih tehnologija. Očekujemo ležernu osobu, ali i samostalnu, poduzetnu i vrlo neovisnu u svom poslu, koja će uživati u suočavanju s izazovima i zabaviti se pomičući granice tehnologije. Naša očekivanja su visoka”, piše u oglasu koji su objavili.

Od vatrogasaca se traži stručna škola s minimalno jednom godinom iskustva, izvrsne usmene i pismene komunikacijske vještine na engleskom jeziku, a ostvarit ćete prednost pred konkurencijom ako već imate iskustvo rada u sličnim tvrtkama.

Trvtla nudi multisport karticu, zone za relaksaciju, svježe voće s OPG-a, zdrave grickalice, psihološko savjetovanje, popuste za shopping i zabavu, fleksibilno radno vrijeme, dionice tvrtke Rimac Automobili.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook