Prethodni članak
Sljedeći članak

SABORSKI ZASTUPNIK IZ KRAPINE JE OGORČEN : Zašto danas za mene nije bilo mjesta u Saboru?!

Pavić javno pita Peđu Grbina zašto je dobio opomenu i najavljuje da ne izlazi iz SDP - a


Saborski zastupnik SDP – a Željko Pavić ekskluzivno je za Zagorje.com otkrio svoju političku sudbinu. On je jučer, naime, dobio opomenu Predsjedništva stranke, a njegove se ime danas našlo na popisu članova novog Kluba socijaldemokrata u Hrvatskom saboru.

„ Danas sam jako razočaran što za mene kao zastupnika koji je bio na svim sjednicama te najaktivnijeg zastupnika SDP – a u Saboru nije bilo mjesta na proslavi Dana Hrvatskog sabora. U ime stranke tamo su dans sjedili neki koji su se dosad 5 puta pojavili u Markovu Trgu“, požalio se Željko Pavić. To je i jedan od razloga zašto on nije više član Kluba SDP – a.

„Jučer sam dobio opomenu na Predsjedništvu stranke. Javno pitam predsjednika SDP-a Peđu Grbina čime sam ja to zaslužio?! Nikada i nigdje nisam se suprotstavio odlukama stranačkih tijela, ni njega kao predsjednika. Medijski me blokiraju u stranci i nisu mi dali da u medijima govorim u ime Kluba, da javno iznesem stavove i  prijedloge o kojima sam govorio na sjednicama Sabora. Na 8 sjednica Sabora postavljeno je 64 pitanja na aktualnom satu, a vodstvo Kluba nije dozvolilo da ja postavim bar jedno iako sam predložio odlična pitanja vezana za „vruće“ teme. Zadnjih tjedana sam i meta nekih kolega na sjednicama Kluba, iz nepoznatih razloga. U isto vrijeme, zovu me iz mnogih državnih institucija na suradnju u svezi mojih rasprava. Biste li vi i dalje bili član takvog  Kluba?!“, rekao je zastupnik iz Krapine.

Dodao je da on ne izlazi iz SDP – a te da traži da mu se pojasni gdje je pogriješio i što je krivo napravio.   

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook