Prethodni članak
Sljedeći članak

Šamec pobijedio u Požegi i preuzeo vrh

U organizaciji AK Delta i uz logističku potporu AMKK Požega, ovog je vikenda održana četvrta utrka PH u kružnim utrkama.


U organizaciji AK Delta i uz logističku potporu AMKK Požega, ovog je vikenda održana četvrta utrka PH u kružnim utrkama. Na stazi Glavica dugoj 3100 metara član AMK Stubaki, Dario Šamec osvojio je 1. mjesto u svojoj klasi, Škoda Felicia.

Ovom pobjedom Šamec je preuzeo i prvo mjesto u klasi IV s pola boda prednosti pred svojim najvećim konkurentom Robertom Raušom. Škoda je konačno išla onako kako su to zamislili u Dariovom taboru. Na treninzima je Šamec imao drugo vrijeme, odmah iza Rauša, no Raušu se dogodio kvar pa nije ni startao u utrku, što je Šameca pomalo razočaralo jer je htio da se na stazi riješi pitanje boljega-Šteta što Rauš nije startao jer bi mu ovaj put dokazao da nije stvar u vožnji, već u autu kojeg vozi- izjavio je Dario Šamec.

Pred automobilističkim asom iz Stubičkih Toplica sada je gotovo dvomjesečna stanka, a prva utrka očekuje ga na brdu pokraj Ogulina. Kako se Dario sve bolje snalazi na brdu, ali i na ravnom, vrlo je realno za očekivati da će u AMK Stubaki stići još najmanje jedan, a najvjerojatnije i dva naslova prvaka Hrvatske. Nakon uspješne karijere u kartingu, Dario je vrlo brzo pronašao svoje mjesto kako u kružnim tako i u brdskim utrkama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook