Prethodni članak
Sljedeći članak

SENZACIJA U KRAPINI: Rade Šerbedžija dovodi Angelinu Jolie na otvorenje GFUK-a!

Na večerašnje otvorenje devetog po redu Glumačkog festivala u Krapini stiže i jedna od najvećih svjetskih glumačkih zvijezda Angelina Jolie, u društvu svog velikog prijatelja, Rade Šerbedžije.


Glumački festival u Krapini ove bi godine mogao zasjeniti sve ostale kazališne, ali i filmske festivale ne samo u Hrvatskoj, nego i u čitavoj regiji, te se čak naći i na naslovnicama vodećih europskih tabloida. Naime, kako upravo doznaje Zagorski list, legendarni hrvatski glumac Rade Šerbedžija spremio je svojim kolegama koji nastupaju na GFUK-u, kao i zagorskoj publici, veliko iznenađenje: na večerašnje otvorenje u krapinskoj Festivalskoj dvorani dovest će svoju prijateljicu i suradnicu, hollywoodsku zvijezdu Angelinu Jolie.

-Ni Rade, ni Angelina, a niti organizatori GFUK-a ovo nisu planirali. Rade je sutra trebao biti u Beču, pa je odlučio putovati večeras i stati u Krapini da pogleda predstavu „Kaos iza kulisa“ kojom se u 20:00h otvara ovogodišnji GFUK. Na taj način htio je dati podršku ovom vrijednom festivalu. I onda ga je sinoć nazvala Angelina i pitala što radi u petak navečer. On joj je rekao da će ići na GFUK i potom za Beč, a ona ga je tada upitala može li s njime na GFUK. Rade je mislio da se šali, pa joj je rekao da može. A zapravo, ona ima sad slobodan vikend, uzela je tri dana pauze da se odmori od napornih snimanja svog novog filma, pa je htjela privatno i inkognito posjetiti Hrvatsku i svog prijatelja Radu. I tako je pao dogovor – ispričao nam je jedan bliski prijatelj Radine kćeri Lucije Šerbedžije, koji je želio ostati anoniman.

U svakom slučaju službenog protokola očito neće biti, ali Angelina bi se trebala obratiti publici uoči početka predstave, odgledati predstavu 'Kaos iza kulisa', te potom prisustvovati i koncertu zagorskog rock benda La Gef, koji u sklopu otvorenja GFUK-a započinje odmah nakon predstave i to na platou ispred Festivalske dvorane u Krapini. Kako doznajemo, karata za predstavu ima još tek nekoliko, pa će ih se samo najbrži obožavatelji Angeline Jolie uspjeti domoći, dok je sam koncert nakon predstave besplatan, odnosno, ulaznice se ne naplaćuju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook