Prethodni članak
Sljedeći članak

Šimunić odlučio nagraditi zaposlenike Grada: 'Kad se ne krade, mogu se isplatiti i bonusi'


Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić odlučio je financijski nagraditi djelatnike Grada nakon što je uspješno odrađena manifestacija 'Ljetna pozornica Grada Oroslavja'.

Nije to baš praksa koja se prakticira u zagorskim gradovima i općina, bolje reći, za takvu se praksu do sad u Zagorju nije javno čulo.

Konkretno, gradonačelnik Šimunić donio je odluku da će sve službenike i namještenike Jedinstvenog upravnog odjela Grada Oroslavja nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 500,00 eura.

O svojoj je odluci jutros poslao i priopćenje za javnost, koje je naslovio: „Kad se ne krade, mogu se isplatiti i bonusi“, a u kojem je objasnio razloge svoje odluke.

- Grad Oroslavje, kao poslodavac, nagrađuje izvrsnosti i uložen trud. Sva zapošljavanja u Gradu Oroslavju provedena su transparentno te je na temelju provedenog natječaja izabran najbolji kandidat, što se i pokazuje jer Grad Oroslavje napreduje svakim danom. Ljetna pozornica Grada Oroslavja, kao krunska manifestacija, ove godine bila je najveća manifestacija u Zagorju koju je posjetilo više od 50.000 ljudi. Takvo događanje koje je proteklo bez ikakvih problema ne bi bilo moguće organizirati bez iznimnog zalaganja, truda i ideja svih službenika i namještenika Grada Oroslavja – pojasnio je Šimunić svoju odluku o isplatama bonusa gradskim službenicima i namještenicima.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook