Prethodni članak
Sljedeći članak

SKUPŠTINA UDRUŽENJA OBRTNIKA STUBICA: Dodijeljene zahvalnica, plaketa i povelja za uspjehe i doprinos razvoju obrtništva


U petak 17. prosinca održana je 12. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice.

Na radnom dijelu sjednice donesene su Izmjene i dopune Financijskog plana Udruženja za 2021. godinu te su usvojeni Program rada i Financijski plan Udruženja za 2022. godinu.

Na svečanom dijelu sjednice podijeljena su priznanja Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije za 2021. godinu.

Zahvalnica Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos poticanju i unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija dodijeljena je Gradu Donja Stubica, koju je ispred Grada primio predsjednik Gradskog vijeća Nikola Boromisa.

Povelju Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija primila je Katica Micak.

Brončanu plaketu OKKZŽ za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području OKKZŽ primio je Darko Grden.

Nakon podjele priznanja, a povodom odlaska u mirovinu dugogodišnje predsjednice Nadzornog odbora Udruženja, predsjednik je Đurđi Drempetić u znak zahvale na iznimnom doprinosu uspješnijem radu Udruženja, uručio prigodan poklon.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook