Prethodni članak
Sljedeći članak

Sportske medalje zagorskog zdravstva


U Turističkom naselju Katoro kraj Umaga od  14. do 18. lipnja održani su 22. Sindikalno - sportski susreti radnika zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske.  Sudjelovalo je gotovo 1200 sudionika iz šezdesetak ustanova zdravstva iz cijele Hrvatske, koji su se natjecali u 14  pojedinačnih i ekipnih sportskih  disciplina. Iz Krapinsko-zagorske županije sudjelovali su natjecatelji iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju Krapinske Toplice i Zavoda za hitnu medicinu KZŽ. 

U ukupnom poretku zagorska Hitna osvojila je drugo mjesto. Prvo je pripalo Županijskoj bolnici Čakovec. Od pojedinačnih sportova Jurica  Putrić Posavec  iz Hitne osvojio je prvo mjesto u tenisu i četvrto u šahu. Muška ekipa bila je treća u rukometu i četvrta u malom nogometu,a posebnu pozornost pobudila su sportska natjecanja  žena iz zagorske Hitne.

Bile su prve u rukometu i potezanju konopa, druge u košarci i malom nogometu. Od ekipnih sportova predstavnici SB Krapinske Toplice  bili su drugi u potezanju konopa, a žene su osvojile drugo mjesto u košarci. Zlatko Zalukar  bio je najbolji kuglač, a Ivan Žnidarić i Željko Jakoplić osvojili su drugo mjesto u belotu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook