Prethodni članak
Sljedeći članak

'Stari' HDZ-ovci bi za župana svog šefa stranke

Milivoj Škvorc

Službeno se zna tko je kandidat SDP-a za župana, isto tako vrijedi i za HNS, no tko je kandidat za žup


Milivoj Škvorc

Službeno se zna tko je kandidat SDP-a za župana, isto tako vrijedi i za HNS, no tko je kandidat za župana iz redova HDZ-a još se nagađa. Još uvijek nije stavljena točka na i, a zasada se najčešće spominje ime dr. Rajka Fureša, predsjednika GO HDZ-a Zabok, koji je jedno vrijeme slovio kao kandidat za gradonačelnika Zaboka. Borbu za to mjesto dr. Fureš odlučio je prepustiti mladom Alenu Gereku.

Drugo ime koje se spominje je Stjepan Merkaš-Krojf, koji je vrlo popularan kao nesputan čovjek i veseljak dobra srca, a i jedan je od onih koji su u stanju privući dosta donatora, što u kampanji nije nevažno.

Prema neslužbenim informacijama 'stari' bi pak HDZ-ovci najradije da se za župana kandidira šef stranke Milivoj Škvorc, no on još uvijek razmišlja bi li prihvatio kandidaturu ili ne.

Čini se da se vraćamo opet na početak, jer još na jesen kada smo pisali o novom Zakonu o neposrednim lokalnim izborima i kada se tek počelo spekulirati o HDZ-ovom kandidatu za župana, prva je opcija bio Milivoj Škvorc.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook