Prethodni članak
Sljedeći članak

Stiže kiša, ali nakratko: Pred nama je obilje sunca i temperature do 22 stupnja

Iako nas danas očekuje promjena vremena, koja će sa sobom na pojedine dijelove zemlje donijeti i kišu, ona će ipak biti kratkotrajna


Iako nas danas očekuje promjena vremena, koja će sa sobom na pojedine dijelove zemlje donijeti i kišu, ona će ipak biti kratkotrajna, tako da nas već u ponedjeljak ponovno očekuje sunce.

U kopnenim će predjelima prijepodne biti vedro, a od sredine dana će doći do povećanja naoblake. Predvečer i u noći na nedjelju će biti mjestimične slabe kiše, uglavnom u istočnim predjelima. U najtoplijem dijelu dana u kontinentalnoj će Hrvatskoj biti još malo toplije, mjerit će se uglavnom između 12 u gorju i čak 21°C u nizinskim predjelima.

Nedjelja će na kopnu započeti uz oblake, a u noći, mjestimice i ujutro, može pasti malo kišee. Tijekom prijepodneva se očekuje djelomično razvedravanje pa će veći dio dana biti umjereno oblačno uz povremena sunčana razdoblja te suho. Najviše dnevne temperature će na kopnu biti koji stupanj niže nego prethodnih dana, većinom između 12 i 16°C.

U noći na ponedjeljak dodatno će se razvedriti pa će diljem zemlje ponedjeljak biti pretežno sunčan uz manje oblaka u poslijepodnevnim satima. Dnevne temperature opet će porasti pa će se u unutrašnjosti mjeriti od 13 do oko 22°C .

Slično vrijeme očekuje nas i u utorak, prevladavat će sunčano i toplo vrijeme u cijeloj Hrvatskoj, s temperaturama koje će se kretati uglavnom iznad 20 stupnjeva.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook