Prethodni članak
Sljedeći članak

STIŽU KIŠE I ZAHLAĐENJE: Božarov prognozira kakvo vrijeme nas očekuje

Naš prognostičar Kristijan Božarov objavio je tjednu prognozu za Zagorje


Danas će biti djelomično sunčanih i oblačnijih razdoblja, toplo i vjetrovito. Vjetar umjeren do jak jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 15 i 18°C.

Sutra će biti djelomično ili pretežno sunčano, toplo i vjetrovito. Vjetar umjeren do jak jugozapadni. Jutarnja temperatura između 5 i 10°C, a najviša dnevna od 16 do 19°C.

U petak suho, djelomično sunčano te i dalje iznadprosječno toplo uz povremeno umjeren i jak jugozapadni vjetar. Temperatura bez veće promjene u odnosu na prošle dane. Vrlo slično vrijeme se nastavlja i u subotu. Južina i toplina sa sunčanim razdobljima. Tijekom petka i subote će dnevni maksimalac biti između 16 i 20 Celzijevih stupnjeva.

Nedjelja bi nam trebala donijeti sve više oblaka, a može pasti i malo kiše, osobito prema kraju dana. I dalje toplo uz južinu, ali ipak malo nižu temperaturu nego u danima prije.

Hladnije razdoblje uz češće oborine ponovno je moguće u sljedećem tjednu, ali to još nije sigurno pa ćemo pratiti situaciju. U svakom slučaju sljedeći tjedan nam donosi primjereniju temperaturu dobu godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook