Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAHOTA: Namamili mladića lažnim profilom pa ga pretukli i okrali. 'Curila je krv. Mislio je da se nalazi s curom'

  • Policija hitna

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem)


Karlovčanin (19) je vjerovao da se dopisuje s djevojkom iz Čazme preko društvenih mreža. No iza njenog profila je bila skupina maloljetnika. Kada je mladić došao na Gradinu kako bi upoznao djevojku, dočekali su ga s fantomkama na glavama i palicama u rukama. Teško su ga ozlijedili i opljačkali. Ukrali su mu 25 eura. 

- Možemo potvrditi da se incident dogodio, za sad su dvije osobe privedene pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a zbog dobi uključenih osoba više podataka ne možemo dati - rekli su nam u subotu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Mladiću je pomogla žena koja želi ostati anonimna. 

- Krv mu je curila iz nosa, imao je hematome po licu. Dječak je rekao da se trebao naći s djevojkom s kojom se neko vrijeme dopisivao, upoznao preko društvenih mreža. No, utvrdio je da je to lažni profil i da nije ta djevojka, dječak 19 godina, rekao mi je da je toliko star. Bio je u šoku, rekao je da je pretučen, da je orobljen. Ta ekipa mu je ukrala 25 eura nakon što su ga brutalno pretukli - rekla je anonimna žena za HRT.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook