Prethodni članak
Sljedeći članak

Stranac automobilom udario djevojčicu i pobjegao! Uhićen je


Djevojčica koju je u petak na zebri u Korenici udario i teško ozlijedio vozač automobila britanske registracije u zadarskoj se bolnici dobro oporavlja od višestrukih ozljeda, a vozač koji je s mjesta nesreće pobjegao uhićen je 70-tak kilometara dalje i prijavljen za dva kaznena djela, piše HRT.

Policija je izvijestila da je državljanin Velike Britanije (56) u petak malo prije 19 sati Korenicom vozio automobil britanske registracije te se nije zaustavio na obilježenom pješačkom prijelazu te nije propustio dijete koje je stupilo na pješački prijelaz. Nakon što je prednjom stranom automobila udario dijete, vozač je napustio mjesto događaja, a da mu nije pružio pomoć, stoji u priopćenju.

Vozač je poslije zaustavljen u blizini Gračaca te je uhićen. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičen je da je počinio dva kaznena djela - izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći. Doveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a nadležnom državnom odvjetništvu je protiv njega dostavljena kaznena prijava.

Kako je Hina neslužbeno saznala, djevojčica je zadobila prijelom noge, ozljedu slezene te nagnječenja po tijelu i glavi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook