Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičanka uvrštena među 12 najperspektivnijih britanskih poduzetnica!

Mlada novinarka i autorica u Velikoj Britaniji osnovala je zajednicu autora koji pišu priče za djecu te tako ostvarila svoj poduzetnički san


Jelena Ribić iz Donje Stubice, osnivačica projekta Chummunity, zajednice autora koji pišu priče za djecu, uvrštena je među 12 najperspektivnijih poduzetnica.

Kako piše portal Women in Adria, tamo ju je uvrstila organizacija Dot Everyone, koju je osnovala Marta Lane Fox, najveća britanska ambasadorica ženskog poduzetništva.

31 – godišnja Jelena u Veliku Britaniju odselila je prije godinu dana, gdje je ostvarila svoj san realizirajući projekt pisanja bajki za djecu, kojim su oduševljeni i roditelji i psiholozi, a na ideju o biznisu došla je na jednom dječjem rođendanu, kada je napisala bajku za malog slavljenika o ljubavnoj priči njegovih roditelja. Priča je bila tiskana kao knjiga, a ubrzo su i drugi roditelji željeli isti poklon, navodi portal Women in Adria.

Jelena nam se javila iz Londona, a sve o njenom uspjehu i samom projektu, doznajte više u sljedećem broju Zagorskog lista.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook