Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičke Toplice: Planovi Ivana Hudoletnjaka

Već dulje vrijeme parkiralište u središtu Stubičkih Toplica pokraj tržnice na meti je mnogobrojnih nezadovoljnika koji p


Već dulje vrijeme parkiralište u središtu Stubičkih Toplica pokraj tržnice na meti je mnogobrojnih nezadovoljnika koji posebno nakon kišnog vremena ne mogu, a da ne smoče noge, izaći iz svojih automobila.

Cijeli taj prostor, kažu, nalik je ruglu, posebno nakon što je porušeno drveće koje je zaklanjalo pogled na zgradu starog hotela , odnosno restorana Sljeme .

-Takav prostor u strogom centru turističkog mjesta krajnje je neprimjeren- smatraju nezadovoljnici, a svoje kritike upućuju uglavnom na adresu Općine.

No, Općina iako svjesna problema nemoćna je u njegovom rješavanju. Zemljište na kojem se nalazi neuređeni dio parkirališta zajedno sa starim hotelom i restoranom Sljeme, nalazi se u vlasništvu Ivana Hudoletnjaka, odnosno HTP-a «Matija Gubec».

Slijedi uređenje, pa naplata

-Što se parkirališta tiče, vlasnik HTP-a Ivan Hudoletnjak ne dozvoljava na svojem dijelu zemljišta parkiranje, no ljudi su stekli naviku i teško ih je od toga odučiti. No, mi ćemo ipak bez obzira čije je zemljište sanirati oštećenja na putu- rekao je načelnik Stubičkih Toplica, Vladimir Bosnar.

Tražeći odgovore od Ivana Hudoletnjaka doznali smo pak zanimljive informacije vezane uz buduće uređenje zgrade starog hotela u kojem se nalazi restoran Sljeme i Konzumova trgovina. -U tijeku je izrada projekta uređenja prostora na kojem se sada nalazi parkiralište, te «stari hotel», odnosno sadašnji restoran Sljeme te prostora ispred njega. Urediti ćemo parkiralište za sadašnje goste restorana Sljeme i kupce Konzumove trgovine, a parkiralište ćemo nakon što ga ogradimo i postavimo rampe, naplaćivati- rekao je Hudoletnjak.

Dodao je i kako će iznad restorana «Sljeme» biti nadograđene dvije etaže, odnosno hotel s 48 soba, te kako će ta zgrada u strogom centru, ponovno biti na ponos mjesta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook