Prethodni članak
Sljedeći članak

Subvencije za poljoprivredu i lovstvo

U travnju 2005. godine Krapinsko-zagorska županija raspisala je natječaj za dodjelu subvencija u poljoprivredi i lovstvu


U travnju 2005. godine Krapinsko-zagorska županija raspisala je natječaj za dodjelu subvencija u poljoprivredi i lovstvu. Poljoprivrednim gospodarstvima i lovozakupcima na svom području Županija će subvencionirati biljnu i ekološku proizvodnju, okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišnog posjeda i lovstvo.

Korisnici županijske subvencije mogu biti poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave, imaju prebivalište odnosno sjedište, te poljoprivredne površine i proizvodnju za koju traže subvenciju na području županije, i lovozakupci koji imaju ugovor o zakupu prava lova na zajedničkom otvorenom lovištu.

Iznos subvencije određuje Povjerenstvo ovisno o broju dostavljenih zahtjeva i sredstvima osiguranim u županijskom Proračunu. Pojedina se županijska subvencija korisnicima isplaćuje jednokratno, jednom godišnje, najkasnije do konca tekuće godine.

Natječaj je otvoren do 30. studenog 2005., a zainteresirani se mogu obratiti Službi za poljopriverdu Krapinsko-zagorske županije i ispostavama Hravtskog zavoda za poljoprivredno-savjetodavnu službu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook