Prethodni članak
Sljedeći članak

Suprugu vozio u rodilište, no Niko se požurio i rodio u autu

Supruga je počela rađati u vožnji, povikala je: Evo ga izlazi


Gordan i supruga Jelena vozili su se u rodilište, no Niko se požurio i rodio u autu. Desetak minuta vožnje je bilo više-manje sve normalno, no na križanju kod Stobreča joj je pukao vodenjak, jednostavno je Niko htio vani, otkrio je za 24 sata Gordan Vuković kojemu je Niko drugo dijete

Ma sve je prošlo odlično, nevjerojatno dobro zapravo, Bog nam je pomogao uz malo spretnosti i sreće... - tek sad, dan i pol nakon što je po drugi put postao tata, Gordan Vuković iz Bajnica kod Dugog Rata na pola puta između Splita i Omiša, pomalo 'vrti' film unatrag. Jer moglo je biti svašta, dodaje sretni sugovornik, koji je u srijedu oko 20 sati porodio suprugu Jelenu u automobilu, ispod nadvožnjaka na Sirobuji, dok su hitali raspucalim asfaltom prema rodilištu splitske bolnice, piše 24 sata.

- Supruga je dobila trudove, bili smo spremni, a iako se njoj nekako nije žurilo prema Splitu, znate, da nije u pitanju lažna uzbuna jer je termin bio za deset dana, ipak smo sjeli u auto i krenuli prema rodilištu. Desetak minuta je bilo više-manje sve normalno, no na križanju kod Stobreča joj je pukao vodenjak, jednostavno je Niko htio vani. U tom trenutku sam nazvao Hitnu, rekao im što se događa pa smo se dogovorili naći na ulazu u Split, kod zgrade HEP-a. Međutim, kilometar dalje, u vožnji, supruga je počela rađati, povikala je 'Evo ga, izlazi!' Jednom rukom sam vozio, a drugom joj pokušavao pomoći, uhvatiti bebu. Ali ona je kraljica uspjela uhvatiti s obje ruke Niku i privući ga sebi! Utoliko sam uspio stati ispod nadvožnjaka na proširenju, ponovno pozvao Hitnu... rekao je Gordan za 24 sata.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook