Prethodni članak
Sljedeći članak

SVAĐA OKO MEĐE: Prvo nokautirao prijatelja pa mu sjekirom razbio šajbu i retrovizore


U Podravini je došlo do obračuna između dva prijatelja koji je doveo do razbijanja auta sjekirom. Sve je počeo svađom u Ferdinandovcu, kako doznaje Podravski list, zbog međe.

Koprivničko-križevačka policija je izvijestila da je završeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 44-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari i kaznenog djela tjelesna ozljeda.

"Sumnja se da je osumnjičeni u noći s utorka na srijedu na širem đurđevačkom području fizički napao 48-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen te mu u dvorištu oštetio osobni automobil i mobitel. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, protiv osumnjičenika će biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dok vezano za kazneno djelo tjelesna ozljeda oštećeni ima mogućnost pokretanja privatne tužbe", kažu iz PU koprivničko-križevačke.

Podravski list neslužbeno doznaje da su se dvojica prijatelja u utorak družila na imanju 44-godišnjaka te da je tema njihovog razgovora u nekom trenutku bila međa na njihovim zemljištima. Navodno su bili pijani kada je krenula svađa zbog međe.

Domaćin je u nekom trenutku nokautirao svog prijatelja, nakon čega je ovaj pobjegao u obližnje polje kukuruza. 44-godišnjak nije u polju mogao pronaći svog prijatelja pa je u naletu bijesa uzeo sjekiru i njome "unakazio" prijateljevog Golfa.


Muškarac je na autu porazbijao šajbe i retrovizore, doznaje Podravski.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook