Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve više provala po kućama, krađa novčanika i mobitela

U posljednjih tjedan dana zaredale se provale u kuće te krađe torbica i zlatnine


U protekla 24 sata prema izvješću Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo utaje. Jučer, 10. kolovoza 55-godišnji muškarac prijavio je kako mu je 29-godišnji hrvatski državljanin u razdoblju od 3. do 10. kolovoza iz garaže u Andraševcu otuđio dvije motorne pile i motorni trimer, oštetivši ga za više tisuća kuna.

Policiji je stigla i dojava da je u noći 9./10. kolovoza nepoznati počinitelj nasilno ušao u obiteljsku kuću u Maču, u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz koje je otuđio zlatni nakit. Krađa se dogodila i u Krapinskim Toplicama gdje je iz stana 84-godišnje žene lopov ukrao novčanik. Šteta se cijeni na nekoliko tisuća kuna.

Muškarac (41) ostao je pak bez torbice i mobitela koje je ostavio u jednom krapinskom ugostiteljskom objektu. Kada se vratiou isti kafić,  torbicu nije pronašao, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Zabilježen je i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i jedan prekršaj iz Zakona o šumama.

Županijski centar 112 Krapina izvjestio je da se dogodila prometna nesreća u Čretu kod Krapinskih Toplica. Uslijed slijetanje osobnog vozila s ceste jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Na Trškom Vrhu dogodio se sudar u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook