Prethodni članak
Sljedeći članak

Svećenik imao infarkt. Preminuo je, a od njega se na Fejsu oprostio brat, inače Europski zastupnik


Preminuo je katolički svećenik Angelo Bartulica (49), brat DP-ovog europarlamentarca Stephena Nikole Bartulice.

Tjedan dana prije izbora za EU parlament 49-godišnjak je doživio težak infarkt i završio u komi. Preminuo je u Banjoj Luci. Bartulica se od brata oprostio objavom na Fejsu, piše Index.

"Znam da si sada s Isusom"

"Dragi moj Anđelko, S teškim srcem pišem ove riječi. Nemoguće je jednom objavom prenijeti sve emocije koje sada osjećam. Svojim životom proslavio si Boga i svjedočio ljubav prema svakom čovjeku. Hvala Bogu na tvom svećeničkom pozivu! Bio si hrabar svjedok Evanđelja i mnogima uzor.

Uvijek ću čuvati u srcu naše razgovore i svaki susret koji me oplemenio. Hvala ti na svakom osmijehu i ohrabrenju! Ostat ću ustrajan u svemu što sam ti obećao! Dragi brate, neka te sada tješi Majka Božja, koju si toliko ljubio.

"Moli za nas smrtnike na zemlji"

Znam da si sada s Isusom! Moli za nas smrtnike na zemlji da budemo dostojni kršćanskog poziva! Trudit ću se ljubiti druge kao što si ti to činio. Do ponovnog susreta, neka ti duša počiva u raju," napisao je Bartulica na Facebooku uz dvije fotografije svog brata.

Angelo Bartulica bio je svećenik Banjolučke biskupije u BiH, gdje je došao na poziv bivšeg biskupa Franje Komarice. Osim njega, Bartulica ima još dva brata i sestru, a još jedan brat mu je svećenik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook