Prethodni članak
Sljedeći članak

Terme Tuhelj pobrale odličja

Turistička zajednica općine Tuhelj je prošle subote na svojoj godišnjoj skupštini u Vinoteci dvorca Mihanović u Tuheljsk


Turistička zajednica općine Tuhelj je prošle subote na svojoj godišnjoj skupštini u Vinoteci dvorca Mihanović u Tuheljskim Toplicama pozitivno ocijenila izvješće svog predsjednika Armanda Slavičeka za proteklu godinu i usvojila prijedlog programa rada i financijski plan za 2008. godinu.

Istaknuto je da općina Tuhelj ima prirodne i kulturne resurse koji se mogu iskoristiti za daljnji razvoj lokalnog identiteta, ali po načelu održivosti kako bi se isti resursi sačuvali za buduće generacije. Termalni izvori vode, kulturno-povijesna baština, krajolik, očuvana priroda temeljne su atrakcije koje upotpunjene s dodatnim sadržajima ponude postaju glavni motiv pri odabiru općine Tuhelj kao destinacije za odmor.

Među planiranim aktivnostima za iduću godinu posebno se izdvajaju «Polumaraton Mihanović» 15. lipnja, «Tuheljska noć» u srpnju, svetkovine uz blagdan Velike Gospe i Dana općine Tuhelj 15. kolovoza i Međunarodni kulinarski kup Tuheljskih Toplica u rujnu. Nakon radnog dijela svečano su uručena priznanja nagrađenima u akcijama «Volim Hrvatsku».

Priznanja

Priznanje «Zeleni cvijet» uručen je Termama Tuhelj za najljepše javno kupalište. U akciji «Uredimo svoje mjesto» priznanje za najljepše uređen balkon dobila je obitelj Jurak, za drvenu kuću Kramarić, za detalj Kovačićek, za okućnicu Moguljak, za vrt Mičin, za živicu Prekratić, za najuređeniju staru kuću Mira Medvedec i za najbolji ugostiteljski objekt «Zagorski vidikovac».

U akciji «Čovjek - ključ uspjeha» priznanje je uručeno Mariji Šurbek, recepcijskoj djelatnici godine, Pavici Ratkajec, djelatnici godine hotelskog domaćinstva, Ljiljani Slonjšek, djelatnici godine u prodaji i marketingu, Brankici Berc, čistačici godine, Tanji Kenjereš, spasiocu godine, Mariji Vincek, tajnici godine (svi djelatnici u Termama Tuhelj) i Milanu Šurini, konobaru godine (PZ Tuhelj). Priznanje za poseban doprinos očuvanju okoliša dobila je Udruga ta uzgoj, zaštitu i lov divljači «Srndać» Tuhelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook