Prethodni članak
Sljedeći članak

Teško ozlijeđen nakon prevrtanja traktora

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je osam prometnih nesreća

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija, nije s mjesta događaja


PU KZ izdvojila je događaje tijekom proteklog vikenda.

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je pet kaznenih djela; jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo računane prijevare, jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Od prekršaja su evidentirana: tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i jedan prekršaj iz Zakona o šumama.

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je osam prometnih  nesreća.

Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Dubrovčanu i Gornjem Maclju zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila, u Klanjcu i Mokricama uslijed neprilagođene brzine i u Svetom Križu Začretje zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikom Komoru zbog neprilagođene brzine, vozač koji je upravljao vozilom s 1,68 promila alkohola u organizmu zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u prometnoj nesreći do koje je došlo u Pregradi zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Konjščini, vozač koji je upravljao vozilom s 1,19 promila alkohola u organizmu zadobio je teške tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar u obiteljskoj kući u Krapini, nema ozlijeđenih osoba i požar su ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Krapina.

Također, u subotu, 9. srpnja 2022. godine oko 15,30 sati u Donjem Maclju, došlo je do prevrtanja poljoprivrednog traktora kojom prilikom je vozač zadobio teške tjelesne ozljede.

Do prevrtanja traktora s priključnim strojem došlo je kada je 48-godišnji hrvatski državljanin neregistriranim traktorom obrađivao poljoprivrednu površinu uz nagib njive i prevrnuo se. 48-godišnjak je prevezen vozilom Hitne medicine pomoći u Opću bolnicu Zabok gdje je utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook