Prethodni članak
Sljedeći članak

TJEDNA PROGNOZA: Božarov otkriva kakvo nas vrijeme čeka do idućeg ponedjeljka

  • kristijan božarov

    Foto: Pixsell


U utorak će biti malo nestabilnije pa osim sunčanih razdoblja i topline moramo biti spremni i na pokoji kraći pljusak. Vjerojatno ih neće biti u svim mjestima, nego samo lokalno. Temperatura zraka u najtoplijem dijelu dana između 28 i 30 Celzijevih stupnjeva.

Tijekom srijede ćemo imati puno sunca, mjestimice s umjerenom naoblakom. Trebalo bi proći uglavnom suho, a dnevna temperatura će biti oko 30 stupnjeva.

 

Četvrtak i petak će nam ponuditi puno sunčanog i vrućeg ljetnog vremena. I dalje bi temperatura zraka sredinom dana i poslijepodne trebala biti viša od 30 Celzijevih stupnjeva, možda čak i oko 32°C. Treba pripaziti na jako sunce sredinom dana, osobito između 10 i 17 sati kad je i UV indeks najviši. 

 

I subota bi trebala proći suho, sunčano i vruće s dnevnom temperaturom između 32 i 35°C. Vikend je većim dijelom povoljan za planove i aktivnosti na otvorenom. Vrlo je mala mogućnost za neki rijetki izolirani pljusak.

 

U nedjelju polako ipak raste nestabilnost pa postoji mogućnost za malo kiše ili pljusak s grmljavinom, vjerojatnije prema kraju dana. Temperatura zraka trebala bi biti stupanj-dva niža, ali i dalje malo iznad 30°C.

 

Početak novog tjedna mogao bi biti malo svježiji i nestabilniji, ali još je nejasno koliko bi se ta promjena osjetila kod nas.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook