Prethodni članak
Sljedeći članak

Tražite masažu i njegu tijela? Otkrijte čaroliju kod Petre Labaš Grabar u Gornjem Jesenju!

Tražite opuštajuću masažu ili njegu tijela? Petra Labaš Grabar, vlasnica obrta 'Petra salon za masažu i njegu tijela ' u Gornjem Jesenju pruža vrhunske usluge koje će vas oduševiti. Ova mlada fizioterapeutska tehničarka svojim je radom osvojila srca mnogih klijenata, a sada je vrijeme da i vi otkrijete čaroliju njenog salona.

Petra, 25-godišnja majka i poduzetnica, vodi svoj obrt u Gornjem Jesenju na adresi Gornje Jesenje 105, a uz posvećenost obitelji i maloj kćerkici, Petra je svoju strast prema masaži, njezi tijela i pomaganju drugima pretvorila u uspješan posao, nakon što nije mogla pronaći posao u svojoj struci. 

- Nisam mogla nigdje naći posao u svojoj struci pa sam sa mužem odlučila da ću otvoriti obrt. Bila sam prva u tome u Jesenju, ne nalazi se daleko od Krapine i okolnih mjesta pa smo se nadali da će ići dobro. Imam lijepi broj klijenata što održava moj obrt, ali još mnogi ne znaju za mene - kazala je Petra.

U njenom salonu možete pronaći široku paletu masaža i tretmana. U ponudi su masaže cijelog tijela (60 min), parcijalne masaže (30 i 45 min), masaže lica i stopala (20 min), TENS struja, brazilska maderoterapija, ruska pedikura, trajni lak na nogama, ultrazvučno čišćenje lica i leđa, te depilacija tijela voskom.

- Najpopularnija usluga u salonu je brazilska maderoterapija, koja uklanja celulit, učvršćuje kožu, podiže stražnjicu, smanjuje obujam, te ima brojne zdravstvene benefite: uklanjanje viška limfe, poticanje cirkulacije i izbacivanje štetnih tvari iz organizma - ističe Petra i dodaje kako je visoko na ljestvici popularnosti, posebice u ljetnim mjesecima, usluga pedikure i trajnog laka.

 

Prednosti redovitih masaža su mnogobrojne, uključujući poboljšanje cirkulacije, smanjenje napetosti u mišićima i bolova. - Samo 10 minuta masaže pomaže otklanjanju napetosti i oslobađanju stresa. Redovitim dolascima na masaže, klijenti se osjećaju bolje i lakše - dodaje Petra koja je svoj stručni put započela završetkom četverogodišnje srednje škole za fizioterapeutskog tehničara, položila je stručni ispit te odradila staž u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

 

- Tamo sam radila na svim odjelima u bolnici i naučila puno toga i usavršila se u svemu - prisjeća se Petra. Nakon toga radila je u Udruzi Sv. Ana u Loboru, gdje je stekla dodatno iskustvo radeći s djecom.

Jedan od izazova s kojima se suočava kao vlasnica obrta su velika mjesečna davanja državi, koja svake godine poskupljuju zbog čega onda poskupljuju i usluge. Također, otkazivanje termina i ne javljanje za isto predstavlja problem koji rezultira gubljenjem termina za ostale klijente. No, unatoč tim izazovima, Petra s osmijehom na licu nastavlja svoj rad, zadovoljna svakim uspješno odrađenim tretmanom i zadovoljstvom svojih klijenata.

Nada se da će u budućnosti položiti još nekoliko edukacija, usavršiti se u radu s trenutnim uslugama, povećati broj klijenata i jednog dana proširiti obrt kako bi mogla zaposliti još nekoga. - Promijeniti ne bih željela ništa, a dodati bih htjela još koju uslugu, te se usavršavati i napredovati u radu - zaključuje Petra.
Iako možda niste u okolici Jesenja, posjetite Petru i uživajte u vrhunskim masažama i tretmanima njege tijela koje će vas garantiramo, ostaviti opuštenima, osvježenima, ali i zdravima. Petra je tu da vam pomogne da se osjećate bolje i zdravije, a svakako valja napomenuti kako je higijena prostora na vrhunskoj razini, uređenje prostora ugodno i toplo, a cijelom tretmanu doprinosi i opuštajuća glazba s kojom vam je zen zagarantiran!

 

Zapratite Petru na Facebook stranici Petra salon za masažu i njegu tijela i Instagramu gdje možete pronaći dodatne informacije, ali se i uvjeriti u kvalitetu njenih usluga!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook