Prethodni članak
Sljedeći članak

Tražite posao? Ili tražite radnike u Zagorju? U oba slučaja ovo morate znati!


Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Krapina, Obrtničkom komorom Krapinsko- zagorske županije s pripadajućim udruženjima obrtnika organizira promociju uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na promociji će predstaviti potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na potpore za zelena i digitalna radna mjesta, potpore za samozapošljavanje i mjeru Biram Hrvatsku, mjeru Stalni sezonac, mjere obrazovanja, osposobljavanja na radnom mjestu i usavršavanja te stjecanja kompetencija potrebnih za rad putem vaučera.

Poslodavci i ostali sudionici moći će neposredno dobiti odgovore na sva operativna pitanja i nejasnoće vezane uz korištenje i dodjelu potpora iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prva prezentacija održat će se u srijedu 22.2.2023. s početkom u 13:00 sati u prostoru Obrtničke komore Krapinsko- zagorske županije na adresi Frana Galovića 7D, Krapina. O terminima održavanja ostalih prezentacija koje su predviđene u Pregradi, Klanjcu, Zaboku, D. Stubici i Zlataru, molimo zainteresirane da se informiraju pri svojim Udruženjima i Komorama.

Detaljnije informacije o mjerama aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dostupne su na: www.mjere.hr. Očekivano trajanje prezentacija je 60 minuta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook