Prethodni članak
Sljedeći članak

Trgocentar otvorio novouređeni Supercentar na 1300 kvadrata s 10 tisuća artikala

Prema riječima direktora Darka Bratkovića, zelinski Supercentar, osim što je modernije uređen i opremljen, sada je i znatno proširen


Proteklog je petka zabočki Trgocentar otvorio novouređeni i prošireni Supercentar u Svetom Ivanu Zelini,  koji u na istoj adresi u ulici Vladimira Nazora posluje još od 2014. godine. No, prema riječima direktora Darka Bratkovića, zelinski Supercentar, osim što je modernije uređen i opremljen, sada je i znatno proširen te se prostire na ukupno 1300 četvornih metara prodajnog prostora. – Postojeći objekt smo proširili za dodatnih 800 četvornih metara, a samim time povećali smo i broj artikala u tom Supercentru s nekadašnjih 6.700 na 10.000 – rekao nam je Bratković, koji je u ime svoje tvrtke, prilikom svečanog otvorenja novouređenog Supercentra donirao 10.000,00 kuna Udruzi djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji „Srce“.

Inače, kao što su to već navikli kupci Trgocentra, i unutar zelinskog Supercentra nalazi se mesnica s bogatom ponudom kvalitetnog svježeg mesa s farmi domaćih proizvođača, vlastitim mesnim prerađevinama, kao i raznovrsna gastro ponuda. Uz veliku ponudu svježeg voća i povrća te pekarskog programa, proširena je i ponuda zdrave hrane, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, te vrtnih alata i potrepština.

Spomenimo i to da je uz novouređeni Supercentar otvorena i autopraonica koja Trgocentrovim kupcima, ali i svima ostalima, uvijek stoji na raspolaganju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook