Prethodni članak
Sljedeći članak

Trinaesto dijete obitelji Herceg

Mama Darija jučer je rodila malu Josipu, tešku 3600 g i dugu 51 cm


Darija Herceg iz Družilovca kod Velikog Trgovišća jučer je postala ponosna majka trinaestog djeteta, malene Josipe, teške 3600 grama i duge 51 centimetar. U Općoj bolnici Zabok danas su Dariju i Josipu posjetili župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar i njegova zamjenica Jasna Petek, uručivši joj jednokratnu novčanu pomoć od 5 tisuća kuna, poklon paket Ljekarni Krapinsko-zagorske županije u kojem sve nalazi sve što je potrebno za njegu djeteta u prvih nekoliko mjeseci i košaru s voćem za ostatak obitelji.

Dvanaesti porod mame Darije prošao je brzo i bez problema, a jedva čeka da se u nedjelju vrati ostatku obitelji, koju čine Bruno (14 godina), Matija (13), Dominik (11), Mihael (10), Magdalena (9), Iva (8), Nikola (6), Dora (5), Ema (4), blizanci Tin i Tina (2,5) i mala Lana (15 mjeseci) te suprug Krunoslav i svekrva Marica.

– Cure su sad prešle u vodstvo – našalio se župan Kolar prilikom čestitanja, jer roditelji Herceg sada imaju 7 kćerki i 6 sinova. – Pomažemo jedni drugima i zapravo mislim da je s ovoliko djece lakše i ljepše nego u obitelji gdje je samo jedno dijete – rekla je mama Darija.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook