Prethodni članak
Sljedeći članak

TUŽNA VIJEST: Umro je Mirko Šoštarić


Danas nas je sve duboko rastužila i iznenadila vijest da nas je u 73. godini zauvijek napustio istaknuti sportski djelatnik i dugogodišnji tajnik Zagorca KR, Mirko Šoštarić.

Teško je naći prave riječi za ovog divnog i samozatajnog čovjeka. Krajem osamdesetih došao je na mjesto tajnika u Zagorec, a na toj se poziciji zadržao do 2022. godine, a i nakon toga je zdušno pomogao svom nasljedniku. Svoju dužnost obavljao je savjesno i vrlo profesionalno. Mirko nije bio samo tajnik, on je doslovno bio „vojnik“ Zagorca KR i nijedan mu zadatak nije bio težak.

Pomagao je u organizaciji utakmice, obavljao je dužnost službenog predstavnika, a dugo godina slao je i sportske izvještaje s utakmica seniorske momčadi svog voljenog kluba. 


Prošle je godine od Sportske zajednice Grada Krapine dobio najveću moguću sportsku nagradu, onu za Životno djelo koja je s pravom došla u njegove ruke. 
Mirko je bio izniman čovjek koji se isticao isključivo svojim dobrim djelima. Toliko jednostavan, pošten i samozatajan, a istovremeno toliko prisutan. To je znao samo Mirko i zato dragi naš prijatelju počivaj u miru i veliko HVALA  za sve dobre stvari koji si učinio u životu, a bilo ih je zaista mnogo.


Posljednji ispraćaj Mirka Šoštarića održat će se sutra u utorak 24. rujna s početkom u 16 sati na mjesnom groblju u Gornjem Jesenju.

 
Ožalošćenoj obitelji, prijateljima i kolegama Mirka Šoštarića ovim putem izražavamo duboku sućut. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook