Prethodni članak
Sljedeći članak

U Klanjcu otvorena nova Trgocentrova trgovina: „Želja nam je da privučemo što veći broj kupaca, trudit ćemo se biti ljubazni, komunikativni i uslužni“

Novost su voćarna i gastro odjel...


Nakon godine dana radova na obnovi i proširenju Trgocentrove trgovine u samom središtu Klanjca, danas je novouređeni dućan otvorio svoja vrata kupcima. Nakon proširenja dućan sada djeluje na 186 kvadrata, koji se sastoji od prodajnog dijela, skladišnog prostora, sanitarnog prostora i kancelarija. Uz povećani asortiman od 820 novih artikala, novo u ponudi su gastro odjel i voćarna na samoizbor. Ukupna vrijednost investicije iznosi 1.370.000,00 kuna.

„Klanjec je uvijek bio trgovačko središte“

Prigodnoj svečanosti otvorenja prisustvovali su direktor Trgocentra Darko Bratković, načelnici susjednih jedinica lokalne samouprave te gradonačelnik Grada Klanjca Zlatko Brlek:

– Izuzetno sam zadovoljan što je Trgocentar tu kod nas otvorio jedan ovakav centar, prije svega jer je to domaća kompanija koja na ovom našem zagorskom području ima jako puno trgovina. Klanjec je uvijek bio trgovačko središte i normalno je da se i ovdje otvara jedan ovakav centar. Prvenstveno je to dobro za naše sugrađane, da mogu na jednom mjestu obaviti kvalitetnu kupnju i da u malo veće nabavke ne trebaju ići u okolna mjesta – rekao je Brlek.

Novost su voćarna i gastro odjel

Valentina Presečki voditeljica je novootvorene trgovine u Klanjcu:

– U našoj trgovini svakako bih izdvojila ljubaznost osoblja i gastro ponudu sa svježim pecivima i pečenjima. Također tu su još svježe voće i povrće te mnoštvo drugih artikala. Želja nam je da privučemo što veći broj kupaca i da lijepo radimo. Međuljudski odnosi su najbitniji. Trudit ćemo se biti ljubazni, komunikativni i uslužni – poziva kupce voditeljica Trgocentrove trgovine.

Kakva je ponuda novootvorene trgovine u Klanjcu možete provjeriti od ponedjeljka do subote od 7 do 20, odnosno nedjeljom i praznikom od 7 do 12 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook