Prethodni članak
Sljedeći članak

U samo 45 minuta poginulo dvoje, a teško ozlijeđeno troje ljudi

Sinoć su u samo 45 minuta na zagorskim cestama poginule dvije, a teško su ozlijeđene tri osobe. Prema prvim informacijam


Sinoć su u samo 45 minuta na zagorskim cestama poginule dvije, a teško su ozlijeđene tri osobe. Prema prvim informacijama, u Stubičkim Toplicama u 17.05 sati vozač automobila naletio je na pješaka i pobjegao s mjesta nesreće.

Pješak Andrija K. (69), kojega je vozač automobila ozlijedio na pješačkom prijalazu u Ulici Viktora Šipeka, teško ozlijeđen prevezen je u bolnicu.

U 17.25 sati u sudaru automobila, kadetta i golfa, poginula je Barbara Burek (74) iz Andraševca, a teško je ozlijeđeno još dvoje ljudi. Neslužbeno doznajemo da je sve troje ljudi iz istog automobila. Nesreća se dogodila u Oroslavju nedaleko od prijelaza preko željezničke pruge kod Tvornice Orometal. Budući da je očevid još trajao, što se točno dogodilo doznat će se danas.

U Zaboku, u Prilazu Franje Tuđmana ili tzv. Industrijskoj cesti, poginula je, kako neslužbeno doznajemo, biciklistica Snježana Fiolić (39) iz zabočkog naselja Gredenci. Na nju je također naletio automobil, a vozač je također pobjegao s mjesta nesreće. Doznajemo da je policija već sinoć bila na tragu odbjeglome vozaču. Zbog očevida su obje ceste na kojima su se dogodile nesreće bile zatvorene za promet gotovo četiri sata.

Naime, očevidi su zbog mraka i loše vidljivosti dulje trajali, a otegotna okolnost bio je i bijeg počinitelja s mjesta nesreća. U isto vrijeme dogodila se prometna nesreća i u Velikoj Vesi kod Krapine, ali, na sreću, u njoj nije bilo ozlijeđenih.

Izvor: Večernji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook