Prethodni članak
Sljedeći članak

Ubojica je navijač AEK-a? Odvjetnik Boysa: Zašto nije uhićen nitko od navijača AEK-a?


Novi važni detalji stižu iz Grčke i bacaju bitno drugačije svjetlo na tragičan događaj.

Naime, pojavile su se informacije, kako je ubojica možda čak i navijač AEK-a.

U popodnevnim satima istaknuti stariji pripadnik BBB-a Denis Šeler na Facebooku je prenio informacije koje je, kako je rekao, dobio od roditelja uhićenih Boysa, piše Index.

"Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a. Zato ranjeni, koji je bio u plavoj majici, nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB-a. Informacija je od jednog BBB-a koji se uspio javiti roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo "Dinamo, Dinamo", kaže roditelj", napisao je Šeler, koji je ratovao u Ukrajini u sklopu Azova pa dodao: "Javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti."

Odvjetnik: Zašto nijedan navijač AEK-a nije uhićen? Slobodno to napišite, nije me strah

"Policija je pronašla nekoliko noževa, od kojih bi jedan mogao biti oružje ubojstva. Čeka se obrada", rekao je još odvjetnik i naglasio kako se na snimci vidi grupa navijača, kao i potencijalni ubojica i samo ubojstvo.

Odvjetnik Noulezas je komentirao i kako bi zbog osvetničke atmosfere koja vlada u javnosti hrvatski navijači u zatvorima mogli biti u opasnosti. Čudi ga što je dio grčkih navijača pušten i prije odlaska na sud.

"Kada se dvojica potuku, što napravite? Pa privedete obojicu. Ja samo postavljam to kao pitanje, zašto nijedan navijač AEK-a, koji su isto sudjelovali u sukobu, nije uhićen. Slobodno napišite da sam to rekao, nije me strah", rekao je Noulezas, prenio je Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook