Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenici i studenti, javite se: Općina Gornja Stubica raspisala natječaj za stipendije


Općina Gornja Stubica raspisala je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj-akademskoj godini 2024./2025. učenicima srednjih škola i redovnim studentima koji imaju prebivalište na području općine Gornja Stubica.

Stipendije će se dodijeliti u dvije kategorije, na osnovu dosadašnjeg uspjeha u školovanju te socijalnog statusa tražitelja stipendija.

Dodijelit će se 15 učeničkih  stipendija u iznosu od 50,00 EUR-a mjesečno, i 20 studentskih stipendija u iznosu od 100,00 EUR-a mjesečno.

Sve potrebne obrasce možete podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica ili preuzeti sa mrežnih stranica Općine.

Zahtjev za stipendijama podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica, osobno ili preporučeno poštom, najkasnije do 5. studenoga do 14 sati. 

Sve ostale  potrebne informacije mogu se dobiti osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, na broj telefona: 049/290-915 ili e-mail:[email protected]“.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook