Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenici predstavili svoje vještine, posjetitelji uživali u blagdanskim zalogajima

Uspješno su održani Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju II


Nakon stručnog i praktičnog dijela tijekom prva dva dana, kao šećer za kraj pripremljen je zabavni program Škola je COOL koji je u blagdanskoj atmosferi predstavio vještine učenika, a posjetitelji su mogli uživati u blagdanskim zalogajima, natjecanjima u pripremi gastro specijaliteta, ali i glazbenom programu, lutkarskoj predstavi.

Kako približiti posao u turizmu i ugostiteljstvu mladima, kako ih privući u ta zanimanja, osigurati im najvažnije vještine, kako ih pratiti u  karijeri ponudom novih znanja i kakva su očekivanja mladih, koliki je raskorak u onome što im se nudi i što im treba, što u tom procesu možemo promijeniti i unaprijediti, kako učiniti edukacijuinovativnom u vrijeme virtualne stvarnosti, teme su rasprava na drugim Danima turizma i ugostiteljstva u Zagorju.

Trodnevna manifestacija započela je u četvrtak 15. prosinca stručnim kulinarskim i vinskim radionicama nakon čega su uslijedili okrugli stolovi i predavanja na teme poput Inovacije u edukaciji -povezanost poduzetništva i obrazovanja i Kreativno učenje- pogled iz drugog kuta.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook