Prethodni članak
Sljedeći članak

Učiteljima prioritet kod isplate troškova prijevoza

Krapinsko-zagorska županija redovito isplaćuje troškove prijevoza prosvjetnim djelatnicima, bez obzira što nisu doznačen


Krapinsko-zagorska županija redovito isplaćuje troškove prijevoza prosvjetnim djelatnicima, bez obzira što nisu doznačena sredstva iz fonda poravnanja, stoji u odgovoru županice Vlaste Hubicki Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Naime, kako pojedine županije posljednjih mjeseci kasne s isplatom troškova prijevoza zaposlenicima srednjih škola, Ministarstvo je upozorilo da te isplate moraju imati prioritet.

Iako iz fonda poravnanja Županiji još nisu doznačena sredstva, osnovnim školama Krapinsko-zagorske županije u ovoj godini je već isplaćeno 2.292.802,09 kuna, a srednjim školama 951.401,04 kuna.

Naknada za prijevoz za siječanj i veljaču isplaćena je svim srednjim školama, bez obzira što nisu ostvareni prihodi za tu namjenu, kaže se u županičinom odgovoru, uz molbu Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa da kod Ministarstva financija urgira za redovitiju isplatu sredstava iz fonda poravnanja za osnovne i srednje škole.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook