Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga umirovljenika Konjščina organizirala predavanje „Stariji u prometu”


U organizaciji Udruge umirovljenika Konjščina i Hrvatskog autokluba u okviru projekta "Zlatne godine" u prostorijama Općine Konjščina održano je multimedijalno predavanje na temu "Stariji u prometu" za sve članove Udruge umirovljenika Konjščina i njezinih ogranaka Budinščina, Hrašćina. Za sve sudionike predavanje je bilo besplatno te su svi dobili i prigodan poklon te besplatnu kontrolu vida. 

Na predavanje se odazvao veliki broj umirovljenika, a tajnica Udruge Karolina Kleković kazala je kako je ovo itekako korisno predavanje za sve osobe starije životne dobi, gdje su mogli vidjeti prikaze zgodnih situacija, ali i teških nesreća. 

– Svi sudionici su pratili predavanje, a na kraju smo dobili test koji ćemo ispuniti doma da vidimo naše sposobnosti upravljanja vozilima i općenito snalaženje u prostoru. Moram napomenuti kako je bilo zanimljivo ponovo sjesti u "učeničke klupe" jer to doprinosi održavanju naših kognitivnih sposobnosti – rekla je tajnica Kleković.

Dodala je još kako im je ovo bila prva suradnja s HAK-om te se nada kako će ih u budućem razdoblju biti još. 

– Zahvaljujemo se Općini Konjščina, a osobito načelnici Aniti Curiš Krok koja nam je ustupila prostor, naša suradnja s Općinom i svim djelatnicima je za svaku pohvalu jer su uvijek tu kada nam je pomoć potrebna – završila je tajnica Udruge Karolina Kleković.

Načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok zajedno s pročelnikom pozdravila je na samom početku predavanja sve sudionike te im zahvalila na suradnji koju imaju već dugi niz godina.

– Udruga umirovljenika je aktivna udruga s našeg područja te im, uz božićnice koje dodjeljujemo tijekom božićnih blagdana, uvijek pokušavamo izaći u susret i pomoći im. Tako smo ustupili prostor Općine za ovo predavanje, ali i za sve druge potrebe koje Udruga ima – dodala je načelnica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook