Prethodni članak
Sljedeći članak

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u: Tušek predsjednik u Bedekovčini, Kurečić u Zlataru

U sklopu unutarstranačkih izbora koji se održavaju do 28. svibnja, trenutno su na redu izbori u općinskim i gradskim organizacijama, a upravo je Bedekovčina prva izabrala novo vodstvo.


Za predsjednika općinske organizacije HDZ-a Bedekovčina jednoglasno je izabran Zdravko Tušek koji je i u prošlom mandatu obnašao tu funkciju. Za članove Općinskog odbora, također jednoglasno, izabrani su Marko Benčić, Matija Duž, Stjepan Jadan, Jelena Jakuš, Slavko Kolarić, Dragutin Komorski, Igor Kovač, Marko Ocvirek, Željko Odak, Barbara Sente, Jasmin Smrekar, Stjepan Sovec, Damir Topolovec, Ivan Tretinjak i Stjepan Tušek.

Izabrani su i članovi Nadzornog odbora kojeg čine Suzana Đurkan, Hrvoje Herceg i Krešimir Horvat. Tušek se zahvalio delegatima na ukazanom povjerenju te najavio kako će HDZ u Bedekovčini nastaviti sa kvalitetnim radom za dobrobit mještana.

Novi predsjednik zlatarskog HDZ-a postao je Želimir Kurečić. U Gradski odbor izabrani su Drago Delija, Gabrijel Delija, Stjepan Furda, Božidar Hanžek, Anđelko Hrastić, Vjekoslav Kadoić, Danijel Klarić, Stjepan Lesičar, Dominik Mezak, Jelena Pečarić, Božidar Posarić, Ivan Premor, Višnja Risek, Marijan  Rod, Stjepan Roginić, Juraj Sremec, Darinka Sviben, Emil Sviben, Višnjica Škof, Darko Varga i Ljudevit Vrlec. U Nadzorni odbor izabrani su Branko Balić, Mladen Krušelj i Koloman Sviben.

Novoizabrani predsjednik Želimir Kurečić zahvalio se na izboru i obećao da će dobiveno povjerenje opravdati. Najavio je jačanje i konsolidaciju stranke uz čvrsto povezivanje sa središnjicom te jačanje temeljnih ogranaka Belec i Zlatar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook