Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskoro zanimljiva izložba učenika Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice

Izložba će biti postavljena u prostoru Gradske galerije Zabok


Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice organizira i poziva na zanimljivu izložbu.

Izložba likovnih radova pod nazivom  ''pogledAJ u moj svijet''  prva je javna  izložba učenika Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Nastala je u suradnji s Gradskom galerijom Zabok  i Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Namjera same izložbe je potaknuti komunikaciju kroz likovna djela učenika sa širom društvenom zajednicom. Tako će se likovnim radovima široj publici predstaviti polaznici predškolskog programa, učenici razredne i predmetne nastave te učenici odgojno-obrazovnih skupina. Koristeći različite likovne tehnike  i materijale (papir, karton, gips, glina)  u svojim su  radovima otvorili vrata osjećajima, mašti, željama. Atmosferu prilikom nastajanja likovnih radova  fotografskim okom zabilježio je fotograf Luka Smuk, a sve likovne radove u izložbi „pogledAJ u moj svijet“  objedinila je učiteljica likovne kulture Valentina Posavec.

Otvorenje izložbe je 27.02.2023. s početkom u 18:00 sati u prostoru Gradske galerije Zabok, Zivtov trg 10, a izložba će se moći razgledati do 3.03.2023. godine.

Ovom će izložbom učenici i djelatnici obilježiti Dan Centra za odgoj i obrazovanje  Krapinske Toplice i Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook