Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽAS: Samozadovoljavao se pred sedmogodišnjakinjom

Već je osuđivan za istovrsno kazneno djelo...


Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen, lišen slobode i priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku slovenski državljanin, kuhar (31) iz Domžala, javlja Dubrovački Vjesnik.

Osumnjičen je da je kazneno djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske u dobi of 7 godina. Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji. Razlog za određivanje istražnog zatvora jest i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog spisa, uhićeni kuhar za istovrsno kazneno djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

Dubovački Vjesnik neslužbeno doznaje kako je slovenski kuhar slijedio Poljakinju u WC orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhitila i privela u Dubrovnik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook