Prethodni članak
Sljedeći članak

Važna obavijest iz Zagorskog vodovoda

Iz Zagorskog vodovoda mole svoje korisnike da vodomjere učine dostupnima...


Zagorski vodovod  poslao je važnu obavijest svojim korisnicima u više zagorskih općina u kojima će se krajem ovog i tijekom sljedećeg mejseca vršiti zamjena vodomjera. 

Zamjena će se obavlja na području općine Budinščina, od jučer, petka 29. kolovoza pa sve do 9. rujna. Vodomjeri će se zamjenjivati u naseljima Budinščina, Krapinica, Pažurovec, Pomperovec, Sveti Križ i Zajezda. Isto tako, u razdoblju od 12. do 23. rujna, zamjena vodomjera obavljat će se na području općine Tuhelj i to u naseljima Banska  Gorica, Črešnjevec, Glogovec Zagorski, Lenišće, Lipnica Zagorska, Pristava, Sveti Križ, Trsteno, Tuhelj i Tuheljske Toplice. Nadalje, vodomjeri će se mijenjati i na području općine Zagorska Sela, od 26. rujna do 7. listopada, I to u naseljima: Brezakovec, Kuzminec Miljanski, Miljana, Plavić, Poljana Sutlanska i Zagorska Sela.

Iz Zagorskog vodovoda pozivaju korisnike da osiguraju pristup vodomjeru na način da isti nije zaključan ili na sličan način nedostupan. Bude li loše vrijeme, moguća su odstupanja od navedenih datuma.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook