Prethodni članak
Sljedeći članak

Vezali ga lisicama pa opljačkali benzinsku postaju

Službeno dvojica, a neslužbeno trojica neidentificiranih maskiranih i naoružanih razbojnika, opljačkala su Tifonovu benz


Službeno dvojica, a neslužbeno trojica neidentificiranih maskiranih i naoružanih razbojnika, opljačkala su Tifonovu benzinsku postaju u mjestu Jalšje u Općini Veliko Trgovišće, na izmaku četvrtka na petak, oko 23.20 sati.


Prema pričama poznanika zaposlenika Dubravka K. (43) iz Krapinskih Toplica koji su s njim uspjeli razgovarati o nemilom događaju, razbojnici su se dovezli do postaje koja je udaljena 200-tinjak metara od prvih obiteljskih kuća, prešli automobilom prečicom preko travnjaka i upali zakrabuljeni kapuljačama.

Barem jedan od njih je imao pištolj, a preplašenog su zaposlenika bez puno riječi eliminirali odvukavši ga vezanog lisicama u pokrajnju zgradu u kojoj je inače Tifonovo skladište. U tišini su pokupili navodno pozamašan utržak te idealno smještene benzinske postaje na vrlo prometnom dijelu ceste od Zaboka prema Krapinskim Toplicama i odjurili u nepoznatom pravcu, u automobilu neutvrđene marke.

Navodno je naoružane operativce u automobilu čekao treći pomagač, vičan brzoj vožnji. Koliko ih je doista bilo i kako se sve odvijalo, pokazat će i analiza videozapisa nadzornih kamera te obavijesni razgovor sa zaposlenikom, koji je policiju sam pozvao, oslobodivši se nakon nekog vremena uzništva.

Inače, koliko mještani pamte, ovo je već treća pljačka iste postaje. O pljački je obaviješten istražni sudac iz Zagreba, no on je istragu i očevid prepustio zagorskoj policiji, koja za sada ne želi iznositi nikakve detalje.

Izvor: Jutarnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook