Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Poslušajte kako zvuči kad popularna srpska glumica uči pjevati zagorsku pjesmu

Popularna i prelijepa srpska glumica idućeg će vikenda postati zagorska snaha

  • nevena

    Foto: Internet


Popularna srpska glumica Nevena Ristić idućeg se vikenda u Mariji Bistrici udaje za zagorskog glazbenika Marka Vukesa, člana grupe Joy, koji je ove godine ozbiljnije zakoračio u samostalne glazbene vode.

Nevena Ristić, koja je hrvatskoj javnosti postala posebno poznata igrajući glavnu ulogu u hrvatskoj sapunici 'Vatre ivanjske', ljubav prema svom izabraniku i njegovom rodnom kraju pokazala je i pokušavajući naučiti zagorski, pjevajući popularnu pjesmu Rajka Suhodolčana 'Pod brajde', što je prenio i srpski portal gloria.rs.

Kako je to zvučalo možete pogledati i poslušati OVDJE.

Za komentar smo zamolili i samog autora Rajka Suhodolčana. -Prvo želim skrenuti pažnju na samog Marka Vukesa, mladog glazbenika koji se u posljednje vrijeme ozbiljno posvetio samostalnoj glazbenoj karijeri i to na jednom kvalitetnom nivou. Što se tiče same činjenice da se kajkavski, odnosno, zagorski jezik promovira kroz moje pjesme i stihove, naravno da sam na to ponosan i da mi je to najveće priznanje i poticaj da i dalje nastavim raditi u tom smjeru - rekao je Rajko Suhodolčan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook