Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Snimao se kako juri BMW-om 200 na sat pa ubio sebe i ženu. Dijete jedva preživjelo


FOTO: Screenshoot Facebook

Mlađi muškarac (24) i 21-godišnja putnica smrtno su stradali dok je dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u petak oko 15 sati dogodila na sjevernoj strani autoceste A3 između čvora Okučani i Novska, objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Sisku.

Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač osobnog automobila, hrvatski državljanin, upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, objavilo je ŽDO u Sisku.

Vozač automobila i 21-godišnja putnica u automobilu smrtno su stradali, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Djevojčica je prvo prevezena u novogradišku bolnicu, no zbog težine ozljeda je tijekom večeri prevezena u KBC Zagreb. Prema posljednjim podacima, djevojčica je sad stabilno i izvan životne opasnosti.

Državno odvjetništvo je, cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, naložilo provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji, stoji u priopćenju.

Kako se nagađa, 24-godišnji vozač se zbog neprilagođene brzine zabio u stražnji kraj kamiona, a automobil u kojem su se vozili bio je potpuno smrskan.

Neki domaći mediji danas javljaju kako je poginuli 24-godišnjak mobitelom snimao svoju prebrzu vožnju (oko 200 km/h) samo nekoliko sati prije kobne nesreće, a video je objavio na društvenim mrežama. Mladi vozač u jednom trenutku okreće kameru prema sebi, pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje.

 

Tragična nesreća 2019. godine
Kako piše 24 sata, 24-godišnjaku ovo nije bila prva prometna nesreća u kojoj je sudjelovao. Naime, 2019. godine je skrivio nesreću u mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške u kojoj je smrtno stradala njegova trudna supruga rođena 2001. godine.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Kako se tada doznalo u nesreći je osim sada poginulog muškarca, tada stradala i njegova trudna supruga.

Nakon što je trudnica tada stabilizirana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na daljnje liječenje. Ipak, doktori je nisu uspjeli spasiti, pa je od posljedica nesreće preminula.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook